Acasa

Despre noi

Deşi Regiunea 19 Bucureşti s-a înfiinţat abia în 2009, Comitetul executiv al IPA Regiunea 19 Bucureşti s-a alătură eforturilor Secţiei Romane a IPA de a veni în sprijinul membrilor săi şi a face cunoscute obiectivele şi principiile care călăuzesc paşii acestei mari familii. În prezent regiunea 19 Bucureşti are în componenţă peste 800 de membrii.

Toate cele 78 de ţări afiliate devizei SERVO PER AMIKECO recunosc legitimaţia şi insigna IPA.

Serviciile de care se bucură membrii IPA sunt diversificate: ajutor în orice împrejurare; folosirea caselor IPA cu avantaje pecuniare substanţiale; vizite de prietenie reciproce; schimburi de idei şi informaţii; participări la diferite acţiuni cu caracter turistic organizate de secţiile naţionale IPA sau diferite Regiuni; avantaje la abonamentele diferitelor reţele de telefonie; participări la activităţi sportive, culturale sau artistice.

Suntem o organizaţie care îşi propune să participe activ la consolidarea şi extinderea renumelui pe care Secţia Română l-a dobândit în anii de activitate şi preocupare susţinută faţă de membrii săi.

Desi este, poate, cea mai tanara regiune din cadrul Sectie Romane, Regiunea 19 Bucuresti, prin eforturile facute de catre membrii sai, a reusit sa tina pasul cu celelalte regiuni, in scurta sa existenta realizand o serie de actiuni si activitati in  sprijinul membrilor sai.

Vizitele efectuate de catre o parte dintre membrii Regiunii noastre  la casele IPA ale celorlalte sectii prietene din Europa au ajutat la legarea unor relatii de lunga durata intre Regiunile partenere, ceea ce a avut darul de a contribui la zidirea spiritului ce caracterizeaza aceasta organizatie.

Totodata, prin eforturile noastre am creat o paleta de oferte turistice avantajoase oferita membrilor nostri. Preturile promotionale, confortul deosebit, si destinatiile inedite au fost posibile prin excelenta colaborare cu agentia de turism  Carpatia Tour.

De asemenea, am  gasit resursele materiale si afective, pentru a fi alaturi de membrii nostri care au trecut prin momente dificile.

Urăm un călduros Bun venit tuturor membrilor IPA care vizitează această pagină şi suntem bucuroşi ca, alături de strădaniile Comitetului Executiv Regional de a veni în întimpinarea membrilor noştri, să primim de la dumneavoastră, orice sugestie privind organizarea de evenimente pe diferite teme, precum şi colaborări cu celelalte regiuni spre beneficiul membrilor IPA, de la teme care să facă obiectul unor conferinţe sau reuniuni pe teme de larg interes, până la concursuri sportive şi oferte turistice avantajoase.

Pentru membrii IPA aveti aici oferta cu insemnele IPA

Pentru cunoaste ma indeaproape activitatea Sectiei Române puteti accesa site-ul IPA Romania